Beginnen

Waarom PCmover gebruiken?

Ontdek waarom u PCmover zou moeten gebruiken om uw gegevens, instellingen en toepassingen over te zetten naar uw nieuwe pc.

Een nieuwe pc kopen is spannend! Maar uw nieuwe pc heeft niet al uw favoriete foto's en andere gegevens van uw oude apparaat.

Voor de gebruikelijke thuisgebruiker zal PCmover een frustrerend weekend (of twee!) besparen bij het proberen handmatig over te zetten met behulp van externe schijven of cloudopslag. Dit is vermoeiend en kan belangrijke items missen.

PCmover lost dit probleem op door een gebruiksvriendelijke overdrachtwizard te bieden om al uw gegevens, instellingen en toepassingen naar uw nieuwe pc over te zetten.

U kunt selectief kiezen wat u wilt overzetten, of u kunt PCmover standaard laten draaien om alles over te zetten. Tijdens het overdrachtsproces verandert er niets op uw oude pc.

Nadat PCmover klaar is, zult u dankbaar zijn dat uw nieuwe pc alles heeft wat u wilt overzetten van uw oude pc.

Gebruik PCmover vandaag nog om u gerust te stellen bij de aankoop van een nieuwe pc!